Trhané maso je malý zázrak. Ráno dáte maso do trouby, pomalého hrnce nebo na gril, večer vytáhnete a můžete servírovat ty nejlepší burgery s trhaným masem na světě! Maso se doslova rozplývá na jazyku a cidre mu dodá neopakovatelné, lehce jablečné aroma.
Suroviny
Postup
V misce smíchejte ingredience na kořenicí směs a vetřete do masa. To posaďte do pekáčku, přilijte cidr, zakryjte a dejte péct do trouby vyhřáté na 150 °C na 4–6 hodin, maso se musí rozpadat.
Hotové maso vyjměte, dejte do misky, vidličkami natrhejte, přilijte část výpeku a promíchejte. Do zbylého výpeku přidejte všechny ingredience na BBQ omáčku a svařte.
Zelí a mrkev nakrouhejte nebo nakrájejte, smíchejte s majonézou, jogurtem či smetanou a dochuťte solí, pepřem a případně citronovou šťávou.
Hamburgerové housky rozpulte, opečte po řezných stranách, dospod mezi ně vždy nandejte maso, přelijte BBQ omáčkou, navrch přidejte salát a přiklopte horní polovinou housky.