Trhané maso je malý zázrak. Ráno dáte maso do trouby, pomalého hrnce nebo na gril, večer vytáhnete a můžete servírovat ty nejlepší burgery s trhaným masem na světě! Maso se doslova rozplývá na jazyku a cidre mu dodá neopakovatelné, lehce jablečné aroma.
Suroviny
Pro 6–8 osob
Suroviny
Pro 6–8 osob
Na kořenicí směs
Na maso
Na BBQ omáčku
Na dokončení
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 3671 kcal
- Bílkoviny 220 g
- Sacharidy 199 g
- Tuky 224 g
Postup přípravy
Autor: Redakce, z vydání Apetit 2020/6
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,4/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2020/6
Červnový Apetit přináší 127 receptů a tipů, jak využít sezonní úrodu. Čekají vás nostalgické dezerty z jahod, 5 večeří s chutí Středomoří, poctivé sendviče na výlety do přírody, báječné recepty s karotkou, květákem, kedlubnami, jarní cibulkou či cuketami okořeněné čerstvými bylinkami. A protože k létu patří zmrzlina, máme pro vás i ukázku ze zbrusu nové Zmrzlinové kuchařky s recepty na ovocný sorbet, smetanové kopečky i domácí kornoutky. Nechybějí ani recepty, rozhovory a rady navíc z pořadu Menu pro Emu. S úspěšnými kulináři, jejich produkty a recepty jsme zavzpomínali na 9 ročníků Apetit pikniku. Jubilejní 10. ročník kvůli koronavirové krizi nahradila Apetit Výzva, v níž spolu s Rohlik.cz podpoříme nové tváře a lokální výrobky. Apetit, napsáno s chutí