Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,0 (98x)
7. 6. 2023
Mechové řezy
Apetit
Mechové řezy
Apetit


Snadné
> 60 min
4,0 (98x)

Mechový dort na plech? Ano! Spojili jsme hebký mechově zelený piškot s jahodovou kostkou, oblíbeným zákuskem našeho dětství. Místo želé vrstvy jsme však dali přednost čerstvým jahodám. Vznikly neodolatelné mechové řezy s jahodovou pěnou a jahodami. 


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

12

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

12

Na zelený piškot

Na náplň

Na dokončení

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 463.58 kcal
  • Bílkoviny 10.17 g
  • Sacharidy 41 g
  • Tuky 27.58 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2022/6

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,0/5

Hodnocení receptu

4,0/5
(98 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Jemné pudinkové řezy

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2022/6

Červnový Apetit (v prodeji od 19. května) je naší ódou na přicházející léto a také pozvánkou do gurmánského světa plného chutí. Ty s námi můžete objevovat prostřednictvím Dnů Apetit, týdenního online festivalu toho nejlepšího jídla a pití, který si lze užít z pohodlí svého domova. Týden výhodných nákupů, slev a dárků vyvrcholí v sobotu 18. června 11. Apetit piknikem. Přijměte naše pozvání a dorazte za námi do pražské Grébovky. A jaká inspirace vás čeká na stránkách červnového vydání? Vychutnejte si s námi večeře s těstovinami či ty nejlepší jahodové recepty z naší nové kuchařky, uspořádejte pro přátele hostinu pod širým nebem, naučte se kouzlit s tortillami, zpracovat kedlubnové listy nebo připravit pravé italské rizoto. Podělíme se s vámi i o recepty na luxusní snídaně a naše tajné finty, jak děti bez nátlaku naučit jíst více luštěnin či zeleniny.  Těšit se můžete i na rozhovor s čerstvou vítězkou soutěže Peče celá země Martinou Kynstlerovou. Apetit, napsáno s chutí.

Související články

Dušený špenát

Zelená renesance na talíři: Což takhle dát si špenát – dobrovolně a s chutí?

Kdysi postrach dětských talířů, dnes hvězda moderní kuchyně. Špenát zažívá svou zelenou renesanci – a není divu. V obchodech i na trzích najdete čerstvé, svěže zelené listy, které chutnají úplně jinak než prapodivná zelená kaše, kterou jsme jedli jako děti ve školních jídelnách. A pokud zrovna není sezona, skvěle poslouží i mražený. Špenát si zkrátka zaslouží vaši pozornost v kuchyni.