Nová registrace Zapomenuté heslo

Pro zkušené
> 60 min
3,5 (62x)
20. 5. 2022
Čokoládový fraisier
Apetit
Čokoládový fraisier
Apetit


Pro zkušené
> 60 min
3,5 (62x)

Existuje nádhernější dort než slavný francouzský fraisier? Pochybujeme! Krasavce se šťavnatými jahodami po obvodu jsme tentokrát připravili v čokoládové verzi a věřte nám, nic lepšího už jsme dlouho nejedli. Příprava je pracnější, ale každá vteřina je na výsledku znát. 


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 1 dort o průměru 20 cm

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 1 dort o průměru 20 cm

Na čokoládový piškot

Na krém

Na cukrový sirup na pokapání

Na dokončení

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 5327 kcal
  • Bílkoviny 138 g
  • Sacharidy 512 g
  • Tuky 283 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2021/6

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

3,5/5

Hodnocení receptu

3,5/5
(62 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2021/6

Vychutnejte si s červnovým Apetitem, který vychází 20. 5., všechny slasti přicházejícího léta – opojně vonící jahody, svěží saláty, večeře, které si zamilují nejen děti, asijský street food, piknikové dobroty a hlavně možnost konečně si vychutnat jídlo pod širým nebem. Prostřednictvím nového čísla bychom vás rádi pozvali na jubilejní 10. ročník Apetit pikniku. Ano, je to tak, piknik bude! A my už se na vás moc těšíme. Není to ovšem jediné překvapení, které pro vás máme. Tím dalším jsou Dny Apetit, týdenní online festival plný slev pro všechny, pro něž je jídlo vášeň a životní styl. Apetit, napsáno s chutí.

Související články

Jahody

Není jahoda jako jahoda: Jak se liší a k čemu se hodí jednotlivé odrůdy jahod

Jahody se mohou lišit velikostí, tvarem, barvou, vůní a také chutí. To je důvodem proč vás některé svým aroma doslova omráčí, některé jsou šťavnaté a sladké, jiné pevnější a odolnější. Díky svým unikátním vlastnostem se jahody hodí i na různé využití – některé ozdobí dort, jiné zazáří v džemu. Ve spolupráci s Milanem Hančem, pěstitelem z Farmy Hanč Vraňany, jsme pro vás sepsali přehled nejpěstovanějších odrůd u nás a popis dvou převážně dovozových variet.