Nová registrace Zapomenuté heslo

4,2 (25x)
17. 11. 2015
Bramboráky z červené řepy
Bramboráky z červené řepy

V míse si rozkvedlám vajíčko a přidám nadrcené vločky. Směs nechám chvíli odležet. Červenou řepu oloupu, nastrouhám na jemném struhadle a přimíchám do směsi. Přidám česnek a koření. Bramborák smažím na teflonové pánvi s minimem přidaného tuku. Takto připravený bramborák se hodí ke svačině. Pokud byste jej chtěli na večeři, přidejte navíc bílkovinu (šunku, mozzarelu, cottage, tvarohovou pomazánku..)


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

1

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

1

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 273 kcal
  • Bílkoviny 17 g
  • Sacharidy 24 g
  • Tuky 12 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt