Hodnocení receptu
Průměr: 4.2 (22)
1
NEPŘEHLÉDNĚTE Více než 100 slev na skvělé gurmánské nákupy se slevami až 40 % v nové aplikaci DNY APETIT.
Google
apple
Piknik

Suroviny

červená řepa 100 g
vejce 1 ks
ovesné vločky 20 g
drcené
majoránka (drhnutá)
sůl
pepř
kmín

V míse si rozkvedlám vajíčko a přidám nadrcené vločky. Směs nechám chvíli odležet. Červenou řepu oloupu, nastrouhám na jemném struhadle a přimíchám do směsi. Přidám česnek a koření. Bramborák smažím na teflonové pánvi s minimem přidaného tuku. Takto připravený bramborák se hodí ke svačině. Pokud byste jej chtěli na večeři, přidejte navíc bílkovinu (šunku, mozzarelu, cottage, tvarohovou pomazánku..)

Apetit magazín

  • Poradna

Jak zahušťovat bez mouky?

Potřebujete zahustit omáčku nebo polévku, ale nechcete použít mouku? Řešení je jednoduché, víme, čím ji nahradit! Pokrm přitom bude mít stejnou konzistenci a bude ještě lahodnější.  ...
  • Novinky a zajímavosti

Jak na marinování kuřecího masa?

Staňte se mistrem letní grilovací párty s porcí šťavnatého kuřete. Vedle dobrého masa je to právě marináda, která skvěle doprovodí každé sousto. Podívejte se, jaké přísady kuřecímu masu sluší nejvíc, a jak zabránit jeho vysušení. ...

Obchod Apetit