Paní Martina Pojmonová z Pardubic je ve velkém a s úspěchem podávala na oslavě svých kulatin. Aby se neschvátila, ugrilovala placky doma a pak jen přihřívala v kotlovém grilu.
Potom brambory smíchejte s ostatními surovinami, z hmoty vytvarujte placičky a grilujte na přímém ohni, případně na grilovací pánvi z obou stran dozlatova.
Tento recept najdete v magazínu Apetit 2009/7
spolu s mnoha dalšími recepty
Na chladné dny nemá Ostravsko jen uhlí, ale i sladkou tajnou zbraň: vařonku. Lahodný hřejivý elixír z voňavého koření, karamelu a horké pálenky zahřeje podobně jako svařák, punč, grog či medovina a chutná tak dobře, že se stal legendou...
Je to promyšlenější než šipky a klidnější než karaoke. Co to je? Ano! Hospodský kvíz! Tato moderní kratochvíle je kombinací zábavy, napětí a hromady zajímavých faktů. A víte, co je na tom nejlepší? Každý večer v hospodě může být s...
Secesní prostory ve Fantově budově na Hlavním nádraží v Praze se otevřely před několika měsíci veřejnosti. V zrestaurovaném křídle budovy najdete novou kavárnu Foyer Café. Podnik láká na čerstvé pečivo typu viennoiseries, vyladěné kanapky,...
Jestli přijede letos Martin na bílém koni, vám zaručit nemůžeme. Kde však Martina na koni zcela jistě objevíte, jsou etikety či kapsle nebo šroubové uzávěry na hrdlech lahví. Lahví Svatomartinského vína. Ty se tradičně otvírají 11....
Dušičky nejsou jen časem vzpomínek, ale i tradičních dobrot. Naši předkové věřili, že skrze pohostinnost na hrobech uctí zemřelé a zajistí si štěstí a zdraví. Jak se změnila „dušičková“ kuchyně od středověku do dneška? Ponořte se do...
Marek Pavala je nepřehlédnutelný charismatický kuchař a influencer, který na Instagramu baví fanoušky nápaditými videorecepty plnými energie. Stojí také za unikátním projektem Camp Fuego – školou vaření na otevřeném ohni, kde propojuje svou...