0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Bramborový salát s bílou rybou

Bramborový salát s rybou
ZDROJ: Apetit
sdílet:

Bramborový salát s bílou rybou

5/5 Počet hodnocení: 2
Do 30 minut Velmi snadné Na 4–6 porcí

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 776 kcal
Bílkoviny 10 g
Sacharidy 109 g
Tuky 33 g
Vláknina 6 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Tento salát je nejlepší je čerstvý; snězte nejdéle do druhého dne!

Suroviny

brambory vařené 500 g
ve slupce, oloupané
bělomasá ryba 450 g
např. pangas, treska, kapr, váha je po tepelné úpravě
řapíkatý celer 60 g
cibule 1 PL
najemno nasekaná, vrchovatá
majonéza 3 PL
citronová šťáva
na dochucení
sůl
pepř
čerstvě mletý, na dochucení
petrželka
nasekaná, na ozdobení

1 500 g brambor (mohou být i moučné), vařených ve slupce a oloupaných, nakrájejte na kostičky a smíchejte se 450 g vařené bílé ryby (pangas, treska, kapr; váha je po tepelné úpravě, počítejte s tím, že mražená ryba může při vaření značně ztratit na váze) rozdělené na kousky.

2 Přidejte 60 g řapíkatého celeru, na tenká kolečka, 1 vrchovatou lžíci najemno nasekané cibule a 2–3 lžíce majonézy. Dochuťte citronovou šťávou, solí a čerstvě mletým pepřem. Ozdobte nasekanou petrželkou. Snězte nejdéle do druhého dne.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2008/12 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2008/12

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč