Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Bramborový salát & ryba (2 v 1)

Tento salát je nejlepší je čerstvý; snězte nejdéle do druhého dne!

Vydání: 2008/12
Autor:
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Náročnost: Velmi snadné
Počet porcí: Na 4–6 porcí
Doba přípravy: Do 30 minut
P
Salát

Ingredience

    • 500 g brambor (mohou být i moučné), uvařených ve slupce a oloupaných
    • 450 g vařené bílé ryby (pangas, treska, kapr; váha je po tepelné úpravě, počítejte s tím, že mražená ryba může při vaření značně ztratit na váze)
    • 60 g řapíkatého celeru
    • 1 vrchovatá lžíce najemno nasekané cibule
    • 2–3 lžíce majonézy
    • citronová šťáva, sůl a čerstvě mletý pepř na dochucení
    • nasekaná petrželka na ozdobení

Příprava jídla

1 500 g brambor (mohou být i moučné), vařených ve slupce a oloupaných, nakrájejte na kostičky a smíchejte se 450 g vařené bílé ryby (pangas, treska, kapr; váha je po tepelné úpravě, počítejte s tím, že mražená ryba může při vaření značně ztratit na váze) rozdělené na kousky. Přidejte 60 g řapíkatého celeru, na tenká kolečka, 1 vrchovatou lžíci najemno nasekané cibule a 2–3 lžíce majonézy. Dochuťte citronovou šťávou, solí a čerstvě mletým pepřem. Ozdobte nasekanou petrželkou. Snězte nejdéle do druhého dne.

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Salát s jablky

Bramborový salát s kysaným zelím

Salát z červených brambor

Bramborový salát s okurkou

Bramborový salát s hruškami

Salát z opečených brambor

Bramborový salát s avokádem

Vídeňský bramborový salát po židovsku

Domácí bramborový salát

REKLAMA

Přidat komentář