Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
3.4/5 Počet hodnocení: 10
Do 30 minut Snadné

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 766 kcal
Bílkoviny 32 g
Sacharidy 86 g
Tuky 31 g
Vláknina 5 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

V teplém počasí vás osvěží studený oběd nebo večeře.

Suroviny

ve slupce
jarní cibulka 2 ks
na kostičky
ryba 100 g
matjesy
sůl
pepř

Postup

1

Uvařte tři brambory ve slupce doměkka; po vychladnutí je oloupejte a nakrájejte na kostky.

2

Dvě jarní cibulky pokrájejte na kolečka, jedno jablko na kostičky a 100 g matjesů na kousky. Přidejte k bramborám, zalijte kelímkem zakysané smetany, osolte, opepřete a opatrně promíchejte.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2008/8 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2008/8

Apetit magazín

Ginová nauka: Jak gin pít a s čím ho kombinovat
  • Zajímavosti

Ginová nauka: Jak gin pít a s čím ho kombinovat

Gin je oblíbený pro svou jedinečnou chuť a aroma. Základem je jalovec, ale často se používají i další byliny a koření, které mu dodávají specifický charakter. Pokud i vy patříte mezi milovníky tohoto nápoje, jistě vám přijdou vhod tipy...