Hodnocení receptu
Průměr: 3.8 ()
Do hodiny Velmi snadné 2

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 366 kcal
Bílkoviny 17 g
Sacharidy 45 g
Tuky 11 g
Vláknina 0 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Chlapská vůně, chlapská chuť...

Suroviny

cibule 0.5 kg
vejce 1 ks
mouka pšeničná hladká
strouhanka
olej
na smažení
sůl

Postup

1

Cibuli nakrájejte na kolečka silná asi 1 cm a ta rozdělte na jednotlivé kroužky.

2

Obalte je nejprve v mouce, pak ve vajíčku a nakonec ve strouhance.

3

Vysmažte dozlatova.

4

Přebytečný tuk nechte odsát na vrstvě papírových utěrek.

Sůl podávejte zvlášť.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2004/4 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2004/4

Apetit magazín

Bylinkovým čajem proti nachlazení
  • Tipy a triky

Bylinkovým čajem proti nachlazení

Sychravý podzim, změny počasí i časté přepršky způsobují nepříjemné nachlazení, které člověku může na několik dnů znepříjemnit život. Matka příroda je naštěstí nejen mocnou čarodějkou, ale také zkušenou lékárnicí, která má v zásobě hned...
Kolik hořčic znáte?
  • Novinky a zajímavosti

Kolik hořčic znáte?

Může být hustá i tekutá, jasně žlutá či nahnědlá, jemná, sladká i pikantní. Hořčice je všestranné dochucovadlo, které se vyrábí z mletých hořčičných semínek, vody, cukru, soli a octa. Možná vás překvapí, že je jedním z nejrozšířenějších...

Obchod Apetit