Tahle příjemně lehká zmrzlina se obejde bez smetany. Nezbytností je však přidání glukózy, bez níž by v mrazáku ztvrdla na kámen. Doporučujeme použít zmrzlinovač, bez něj nebude zmrzlina dokonale jemná a hladká.
Suroviny
Pro 8 osob
Suroviny
Pro 8 osob
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 3571 kcal
- Bílkoviny 98 g
- Sacharidy 347 g
- Tuky 181 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2020/11
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,0/5Vytisknout
Sdílet

Recept je z vydání:
Apetit 2020/11
Během sychravých podzimních dnů přirozeně více tíhneme k teplu domova a jídlům, která nás pohladí po duši. Stránky listopadového Apetitu, který vychází 14. 10., jsou proto plné nápadů, jak bleskově vyčarovat hřejivou atmosféru plnou pohody. Vydejte se s námi na chatu, kde si v lůně přírody společně užijeme dokonale podzimní menu, užijte si bohatou dýňovou úrodu, zamilujte si zvěřinu i mleté maso a objevte nečekané kouzlo pepře. Těšit se můžete i na bláznivé halloweenské dezerty, při jejichž přípravě můžete bez obav popustit uzdu fantazii a ze kterých budou nadšené především děti. Apetit, napsáno s chutí.