Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 60 min
0,0 (0x)
26. 1. 2021
Citronová pěna a máslové sušenky s růžovým pepřem


Snadné
< 60 min
0,0 (0x)

Růžový pepř je původem z Jižní Ameriky a není příbuzný s pepřovníkem černým (piper nigrum), tropickou liánou, z níž pochází pepř černý, zelený i bílý – jde o tu samou bobuli lišící se stupněm zralosti nebo zpracováním. Růžový pepř má citrusový nádech, a výborně proto podtrhuje jídla, kde citrony hrají prim.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 8 osob

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 8 osob

Na máslové sušenky

Na citronovou pěnu

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 6350 kcal
  • Bílkoviny 706 g
  • Sacharidy 406 g
  • Tuky 200 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2020/11

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

0,0/5

Hodnocení receptu

0,0/5
(0 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2020/11

Během sychravých podzimních dnů přirozeně více tíhneme k teplu domova a jídlům, která nás pohladí po duši. Stránky listopadového Apetitu, který vychází 14. 10., jsou proto plné nápadů, jak bleskově vyčarovat hřejivou atmosféru plnou pohody. Vydejte se s námi na chatu, kde si v lůně přírody společně užijeme dokonale podzimní menu, užijte si bohatou dýňovou úrodu, zamilujte si zvěřinu i mleté maso a objevte nečekané kouzlo pepře. Těšit se můžete i na bláznivé halloweenské dezerty, při jejichž přípravě můžete bez obav popustit uzdu fantazii a ze kterých budou nadšené především děti. Apetit, napsáno s chutí.