Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
2,2 (10x)
28. 2. 2018
Dýňový cheesecake
Dýňový cheesecake


Snadné
> 60 min
2,2 (10x)

Sušenky umeleme v mixéru nebo nadrtíme, přidáme rozpuštěné máslo , sůl a třtinový cukr. Vše natlačíme do máslem vymazané dortové formy, můžeme si pomoct naběračkou při mačkání, a upečeme v předem vyhřáté troubě na 160 stupňů asi 20 minut. Poté necháme vychladit.


Mezitím začneme připravovat náplň – rozmixujeme sýr Philadelphia, přidáme smetanu, vejce, vanilku, cukr a koření, vše umixujeme do hladka. Vychlazenou formu obalíme po stranách alobalem a nalijeme do ní připravenou náplň. Formu s obsahem na cheesecake položíme do jiné širší formy, např. keramické koláčové, pánve či pekáčku. Použila jsem keramickou koláčovou formu, do níž nalijeme vřící vodu, vložíme společně do trouby a necháme péct 1:45, poté ještě hodinu necháme ve vypnuté troubě s otevřenými dvířky a po vychlazení necháme nejlépe přes noc v lednici. Podáváme se šlehačkou a zdobíme ořechy.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

12

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

12

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 166.83 kcal
  • Bílkoviny 1.17 g
  • Sacharidy 13.58 g
  • Tuky 11.83 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt