Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,3 (13x)
2. 12. 2016
Dárečky a sobi z perníku
Apetit
Dárečky a sobi z perníku
Apetit


Snadné
> 60 min
4,3 (13x)

Rozhodnete-li se perníčky pověsit na stromeček, mějte jich zásobu na doplňování. Jsou totiž tak dobré, že na něm nikdy dlouho viset nebudou...


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 25-30 perníčků

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 25-30 perníčků

Na polevu

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 3174 kcal
  • Bílkoviny 69 g
  • Sacharidy 507 g
  • Tuky 83 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2015/12

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(13 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2015/12

Sváteční pečení je radost! Aby Vánoce byly opravdu sladké a veselé, máme pro vás nápadité perníčky, které ozdobí stůl i stromeček, cukroví, které letos prostě musíte mít, vláčný vánoční věnec i voňavé sladkosti z celého světa. Nejlepší rybí vývar je ten domácí, a tak vás ho naučíme. S tipy od šéfkuchaře Radka Šubrta to je hračka, a navíc velká lahůdka. Z jednoho základního vývaru pak můžete připravit hned čtyři různé rybí polévky.  Vyrazili jsme na holčičí mejdan u Bjukitchen a máme pro vás spoustu receptů na úžasnou předvánoční party. Nechybí domácí vaječný koňak, který využijete jako welcome drink i božský jedlý dárek.