Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,1 (7x)
25. 8. 2016
Meruňkové briošky
Apetit
Meruňkové briošky
Apetit


Snadné
> 60 min
4,1 (7x)

Když briošku z lahodného máslového těsta s meruňkami opečete v topinkovači a namažete máslem, máte snídani snů!


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

2 bochníčky

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

2 bochníčky

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 1788.5 kcal
  • Bílkoviny 53.5 g
  • Sacharidy 151 g
  • Tuky 101 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2006/1

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,1/5

Hodnocení receptu

4,1/5
(7 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2006/1

Leden 2006

Související články

Sladký máslový preclík s mandlemi

Brezelsonntag: Sladké preclíky, vůně mandlí a velikonoční láska po lucembursku

Některé svátky jsou o svíčkách a květinách. A jiné? O sladkém pečivu, které řekne „miluju tě“ za vás. Pretzel Sunday neboli Brezelsonntag se v Lucembursku slaví čtvrtou postní neděli a letos připadá na 30. března 2025. Podle tradice muži darují ženám sladký máslový preclík jako vyznání lásky. A právě tento sladký dar –  politý cukrovou polevou posypaný mandlemi – je krásné gesto, které ovšem má i svá pravidla. A když se jimi neřídíte, klidně můžete dostat… košem.