Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Farmářská (rančerská) zálivka

Zálivka dokáže salát proměnit k nepoznání. Nedržte se tentokrát při zdi a zkuste připravit bohatou krémovou variantu!

Vydání: 2020/7
Autor:
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Náročnost: Velmi snadné
Počet porcí: Pro 4 osoby
Doba přípravy: Do 10 minut
P
Koření a dochucovadla Americká

Ingredience

    • 6 lžic majonézy
    • 6 lžic zakysané smetany či kysaného podmáslí
    • 3 lžíce bílého vinného octa
    • 1 lžička česnekového prášku či asi 1/2 lžičky drceného česneku
    • hrst nasekaného kopru
    • sůl a čerstvě mletý pepř podle chuti 

Příprava jídla

Prošlehejte 6 lžic majonézy, 6 lžic zakysané smetany či kysaného podmáslí, 3 lžíce bílého vinného octa, 1 lžičku česnekového prášku či asi 1/2 lžičky drceného česneku a hrst nasekaného kopru. Osolte, opepřete a dolaďte podle chuti.

NĚCO NAVÍC
Ideální ke klínkům ledového salátu, k římskému salátu či Little Gem, brokolici, mrkvi a řapíkatému celeru. A také ke grilovaným/pečeným křidélkům či bramborám.

Foto: Ant Duncan
Fotografie a recept převzaty z Olive Magazine/Immediate Media

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Thajská zálivka

Medovo-hořčicová zálivka

Italská rajčatová zálivka

Přidat komentář