Prozradíme vám tajemství té nejlehčí a nejnadýchanější francouzské omelety. Chce to jen znát pár šikovných triků... Jako příloha postačí čerstvá zelenina, nebo křupavá bageta s máslem, ty se k vaječné omeletě hodí nejvíce.
Suroviny
1
Suroviny
1
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 708 kcal
- Bílkoviny 39 g
- Sacharidy 0 g
- Tuky 60 g
Postup přípravy
- Chcete večeřet rychle? Usmažte si vaječnou omeletu jako Italové Dokonalá snídaně: 26 receptů na míchaná vajíčka a vaječné omelety
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2005/6
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,2/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2005/6
Červen 2005