Grilovany losos na cédrovom dreve

Ilustrační obrázek
Ilustrační obrázek
Ejhle, tenhle recept byl tak chutný, že obrázek k němu někdo zbaštil.
Zkuste ho uvařit a budeme moc rádi, když se s námi o novou fotku podělíte.
sdílet:

Grilovany losos na cédrovom dreve

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do hodiny Snadné 6
NEPŘEHLÉDNĚTE Více než 100 slev na skvělé gurmánské nákupy se slevami až 40 % v nové aplikaci DNY APETIT.
Google
apple
Piknik

Suroviny

losos 1.5 kg
sůl
hrubá, mořská
terijaki omáčka 1 PL
hořčice dijonská 1 PL
citronová štáva 1 PL
máslo 1 PL
rozpuštěné
sezamový olej 0.5 PL

1.Cedrove drevo namočiť čo najdlhšie do vody aby nsiaklo

2.Podpaliť drevo v grile a počkať aby boli uhlíky celé rozžerabvené

3.V miske pripraviť rozmiešaním ingrediencie na glazuru

4.Lososa položte na drevo kožou dolu narežte ,potritre glazurou osolte okorente 

5.Gril priklopte a asi 20min. necgajte zatvorený, keď je zhora zlatý a na vrchu je biela pena ( zrazrena bielkovina) mal by byť hotovýpozor aby drevo nezačalo horieť.

 

Apetit magazín

  • Novinky a zajímavosti

Jak na marinování kuřecího masa?

Staňte se mistrem letní grilovací párty s porcí šťavnatého kuřete. Vedle dobrého masa je to právě marináda, která skvěle doprovodí každé sousto. Podívejte se, jaké přísady kuřecímu masu sluší nejvíc, a jak zabránit jeho vysušení. ...
  • Tipy a triky

5 triků pro dokonalý burger

Upéct mleté maso není ničím složitým. Pro dokonalý požitek z domácího burgeru je však třeba držet se několik pravidel. Připravili jsme pro vás 5 tipů zaručujících prvotřídní kulinářský...

Obchod Apetit