Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
4,3 (25x)
18. 7. 2014
Marinovaný losos v červené řepě


Velmi snadné
> 60 min
4,3 (25x)

Marináda z červené řepy dodá rybě nejen skvělou chuť, ale i nádhernou barvu. Kůže na spodní straně zajistí, že marináda zbarvuje maso efektně odshora .


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 358 kcal
  • Bílkoviny 11 g
  • Sacharidy 64.75 g
  • Tuky 5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2011/2

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(25 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2011/2

Kouřem vonící uzenéJako křenJezte, pěstujte, klíčkujte!Silný vývar z trouby podle šéfkuchařeSrdcová záležitost