Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 30 min
4,6 (28x)
18. 7. 2014
Treska s krémovými bramborami
Pixabay.com
Treska s krémovými bramborami
Pixabay.com


Velmi snadné
< 30 min
4,6 (28x)

Rybu byste vždycky měli připravovat rychle, aby měla pevnou kůrčičku, ale uvnitř zůstala vláčná


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 731.5 kcal
  • Bílkoviny 33.5 g
  • Sacharidy 52 g
  • Tuky 41.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2005/9

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,6/5

Hodnocení receptu

4,6/5
(28 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2005/9

Září 2005

Související články

tmavá treska

Nejíte kapra? Treska tmavá překvapí lahodnou chutí

Štědrovečerní tabule bez ryby? Pro většinu z nás něco nemyslitelného – bez smaženého kapra a salátu by Vánoce nebyly úplné. Česká klasika je samozřejmě kapr. Ale co když ho nejíte? Někomu vadí jeho chuť, někdo má obavy, že mu zaskočí kůstka.