Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
jahodovy pohar
ZDROJ: Unsplash.com
sdílet:
5/5 Počet hodnocení: 2
Do 10 minut Velmi snadné 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 2043 kcal
Bílkoviny 32 g
Sacharidy 494 g
Tuky 0 g
Vláknina 2 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Milovaná klasika, kterou miluji děti i dospělí. Pochutnáte si na ní nejen v létě. 

Suroviny

jahody 100 g
sněhové pusinky 8 ks
zmrzlina
jahodová

Postup

1

Rozmačkejte 50 g jahod a stejné množství jich nakrájejte na plátky.

2

Rozdělte do čtyř misek, posypte 8 rozlámanými pusinkami a završte jahodovou zmrzlinou.

Božské maliny  Tahla variace je báječná také s malinami – anebo sáhněte po jakémkoli jiném ovoci, které vám zrovna nabízí zahrádka.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2007/7 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2007/7

Apetit magazín

Jak připravit tu nejjemnější rybu: Vsaďte na solnou krustu
  • Tipy a triky

Jak připravit tu nejjemnější rybu: Vsaďte na solnou krustu

Pečení v soli je tradiční a velmi šetrná technika, díky které zůstane rybí maso krásně křehké a šťavnaté. Solná krusta totiž vytvoří vlastní minitroubu, která dokonale těsní, nepustí žádnou páru ven a zabrání, aby se...
Jak se vyrábí černý česnek?
  • Zdraví a výživa

Jak se vyrábí černý česnek?

Černý česnek je pochoutka, která vzniká procesem fermentace z běžného bílého česneku. Tento proces přeměňuje jeho ostrou chuť a štiplavé aroma na jemnou, nasládlou chuť s tóny sušeného ovoce, karamelu, balsamica a čokolády. Černý česnek je...