Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

2007/7

Červenec 2007

Recepty z vydání

Linguine se šunkou

Jen pět ingrediencí!

Fusilli se špenátovou omáčkou

Omáčka, která se nevaří

Rychlý steak na grilu

Máte gril, pánev a někoho, koho byste rádi pozvali na vlastnoručně připravenou večeři? Tady je recept!

Toust se šunkou a sýrem

Svačina ,co lednička dá‘ zažene akutní hlad – aspoň na chvilku...

Králík na česneku

Báječně chutná i s čerstvým chlebem – dokonalý je však teprve s domácími bramborovými knedlíky...

Bramboráky

Křupavá zvenku, vláčná uvnitř a vonící až k sousedům… pravá bramborová slast!...

Meruňkový koláč s drobenkou

Těsto je poněkud tekuté, ale nebojte se: odvděčí se vám vláčností a lehkostí!

Houbová smaženice

Rostou, rostou? Tak honem pospěšte do lesa – babičky jsou přece nepřekonatelné hlavně v přípravě snadných jídel z...

Modrý broskvový salát

Bez masa a bez vaření

Tabbouleh a losos

Pilíř arabské kuchyně vydá na plnohodnotné jídlo, s lososem navíc velmi nápadité.

Špaldový nákyp se špenátem a kozím sýrem

Neprošlechtěná prababička dnešní pšenice je úžasná nejen tím, jak chutná a voní, ale také příznivým vlivem na naše...

Slaný koláč s polníčkem

Slané koláče po vzoru lotrinského quiche jsou v létě velmi vítány! V jemné sýrové náplni polníček skvěle vynikne.

Krémová polníčková polévka s kari šlehačkou

Lehounce štiplavá chuť polníčku i jeho barva okamžitě vyvolává dojem svěžesti. Proto je tahle jemná polévka ideální na...

Salát z uzeného kuřete s polníčkem a malinami

Základních surovin je jen hrstka, zato chutí a konzistencí hned několik. Vláčné maso, křupavý polníček, šťavnatá vůně...

Pan bagnat s polníčkem

Různými variantami obložené bagety, v níž nesmí chybět pikantní nádech ančoviček, voní léto na Azurovém pobřeží…...

Zmrzlina v muffinu

Muffin jako pohár

Jahodový pohár

Milovaná klasika

Horký ananas

Žhavé i ledové

Granita z beaujolais

Výtečné! Beaujolais je klasika, ale klidně použijte jiné lehké červené víno.

Mangová granita

Vanilka ladí s jahodami přímo ukázkově!

Granita z letních plodů

Nevíte, co s úrodou jahod, malin nebo ostružin? Naše granita takový problém snadno vyřeší!

Citronovo-limetková tříšť

Citronela dodá tříšti bylinkový nádech!

Letní citronáda

Takhle vypadá letní pohoda ve skle! Báječně snadné!

Caipirinha

Na zahradní party

Brusinková sangrie

Letní fiesta v dětské i dospělé verzi.

Těstoviny s lehkou cuketovou omáčkou

Krémová omáčka je stejně snadná jako lahodná. A vy se k ní budete často vracet!

Zmrzlina s lesními jahodami

Božsky krémová a prakticky bezpracná!

Šampaňské želé s rybízem

Pokud chcete dezert přizpůsobit potřebám a chutím školou povinných, sáhněte po dětském ,šampaňském‘...

Křehký třešňový koláč s krémem

Voňavý koláč plný šťavnatých třešní... Láska na první ochutnání!

Jemný mléčný chléb

Jednoduché a víceúčelové těsto, ze kterého můžete upéct lahodný bílý chléb, pletýnky i bochánky, podobné, jaké si...

Mořská ryba pečená v solné krustě

Delikátně jemné maso. Ideální doplněk: opečená rajčata a zeleninový salát.

Teplý bramborový salát se slaninou

Brambory přelijte zálivkou ještě zatepla – lépe se vsákne a předá svoji chuť.

Rajčata pečená s česnekem a tymiánem

Přirozená chuť rajčat pečením ještě zesílí. Skvěle doplní třeba mořskou rybu pečenou v solné krustě.

Okurkový salát se zakysanou smetanou a koprem

Okurku snadno zbavíte semínek, když ji podélně rozpůlíte, postavíte na podložku a semínka odstraníte jedním tahem lžíce.

Karamelizovaná malinová pizza

Po zdravém obědě si dopřejte lehký ovocný dezert – děti si ho okamžitě zamilují! Pokud jste naladěni na zdravý životní...

Hovězí v sójové marinádě

Klidně masu dopřejte jeden den v lednici – pochutnáte si pak přímo božsky!

Salát z grilované cibule a brambor

Opečené brambory jsou prostě lahůdka!

Lilek s mátou a kozím sýrem

Víte, co je chermoula? Chutná arabská směs koření a bylinek, která ladí nejen s masem včetně rybího, ale i se zeleninou...

Marocký mrkvový salát

Skvělá příloha ke grilovaným lilkům i k masu

Limetkové kuře s koriandrem

Když kuře upravíte podle našeho návodu, bude přímo ideálně připravené na působení marinády i tepla.

Osvěžující letní salát

Stylový doplněk nejen k našemu limetkovému kuřeti s koriandrem

Artyčoky v pánvi po římsku

Římské jaro by bez téhle pochoutky snad vůbec nemohlo nastat!

2005/10

Říjen 2005

REKLAMA

Přidat komentář