Tahle jednoduchá třešňová marmeláda má nádherně purpurovou barvu, voní létem a nezabere moc času. Použijte ji jako náplň do sladkých taštiček, palačinek nebo jiných ovocných moučníků. Udělejte si v létě zásobu na zimu, uvidíte, že domácí zavařeniny mají své kouzlo.
Suroviny
Na tři 450ml sklenice
Suroviny
Na tři 450ml sklenice
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 2739 kcal
- Bílkoviny 0 g
- Sacharidy 623 g
- Tuky 0 g
Postup přípravy
- Jaký je rozdíl mezi marmeládou a džemem? Doma žádný, v legislativě zásadní. Vy si můžete uvařit obojí Zeptejte se redakce: Záchrana řídké marmelády
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2009/8
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,5/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání: