Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 60 min
4,5 (139x)
27. 6. 2017
Jednoduchá třešňová marmeláda
Apetit
Jednoduchá třešňová marmeláda
Apetit


Snadné
< 60 min
4,5 (139x)

Tahle jednoduchá třešňová marmeláda má nádherně purpurovou barvu, voní létem a nezabere moc času. Použijte ji jako náplň do sladkých taštiček, palačinek nebo jiných ovocných moučníků. Udělejte si v létě zásobu na zimu, uvidíte, že domácí zavařeniny mají své kouzlo.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na tři 450ml sklenice

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na tři 450ml sklenice

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 2739 kcal
  • Bílkoviny 0 g
  • Sacharidy 623 g
  • Tuky 0 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

  1. Jaký je rozdíl mezi marmeládou a džemem? Doma žádný, v legislativě zásadní. Vy si můžete uvařit obojí Zeptejte se redakce: Záchrana řídké marmelády

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2009/8

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,5/5

Hodnocení receptu

4,5/5
(139 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2009/8

Související články

Třešňový závin s vanilkovou omáčkou

Co s třešněmi a jak je skladovat? Stačí dodržet pár jednoduchých pravidel

Třešně jsou oblíbeným letním ovocem, jsou totiž sladké a šťavnaté. A připravíte z nich spoustu zajímavých dezertů, jako jsou bublaniny, knedlíky nebo džemy či zmrzliny. Jak třešně správně skladovat, aby vydržely co nejdéle? Správným uchováním nejenže prodloužíte jejich trvanlivost, ale také zachováte jejich jedinečnou chuť.