„Tohle jídlo se podává při zvláštních příležitostech, všechno se rozloží na jeden velký tác a kolem se shromáždí celá rodina,“ vysvětluje Jordánec Leoš Jordan.
Suroviny
Pro 8 osob
Suroviny
Pro 8 osob
Na plněné listy
K podávání
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 5887 kcal
- Bílkoviny 226 g
- Sacharidy 446 g
- Tuky 344 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2017/9
Přidat hodnocení
Hodnocení
2,0/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2017/9
Zářijové číslo Apetitu je plné receptů se sezonní zeleninou a ovocem, která je právě ve vrcholné formě, ale i tipů pro rodiče, jež budou s příchodem nového školního roku řešit, co připravit svým dětem k snídani a svačině. Najdete v něm také recepty na chutné rodinné večeře, návod na výrobu přepuštěného másla a nápady, jak snadno a levně oživit kuchyň. Těšit se můžete také na první lekci školy francouzské cukrařiny s Petrou Stahlovou. Apetit, napsáno s chutí.