Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 30 min
5,0 (6x)
10. 10. 2023
Koprová omáčka
Apetit
Koprová omáčka
Apetit


Velmi snadné
< 30 min
5,0 (6x)

Vzpomínáte na koprovou omáčku od babičky? Přesně takovou jsme se pokusili uvařit i my a na vás je posoudit, jak moc jsme se této tradiční omáčce přiblížili. Koprovku jezte s vařeným hovězím (popřípadě k bifteku), anebo bez masa, s vejcem na tvrdo. Jako přílohu doporučujeme vařené brambory či houskové knedlíky. Zdobte koprem.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 330.5 kcal
  • Bílkoviny 7.25 g
  • Sacharidy 23 g
  • Tuky 22.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2022/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(6 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2022/10

Říjnové číslo Apetitu se už tradičně zaměřuje na českou kuchyni. České číslo jsme se rozhodli tentokrát pojmout trochu jinak a zaměřili jsme se především na recepty z lokálních surovin. V říjnovém Apetitu najdete recepty nejen na tradiční česká jídla, ale i na ta moderní ze surovin, které tvoří základ našich domácích zásob. Těšit se tedy můžete na klasické i originální recepty z hub či brambor, jídla z poslední domácí sklizně cukety, lilku či rajčat a dezerty plné ořechů. Marek Raditsch vás ve škole vaření naučí dokonalý steak s topinambury a my vás pro změnu provedeme přípravou poctivých knedlíků. Připravili jsme i pět variací na téma pečené kuře – oblíbený nedělní oběd je zahalený do bylinkového, kořeněného či citrusového kabátku. Sepsali jsme pro vás také praktický jídelníček na celý týden a přidali ještě ochutnávku zbrusu nové Kuchařky pro začátečníky. Říjnové číslo Apetitu je v prodeji od 15. 9. 2022. Apetit, napsáno s chutí.

Související články

Svazek kopru

Kopr, bylina mnoha vášní. Jak jej pěstovat, kde všude ho využít a proč mu dát ještě jednu šanci?

Má jedinečnou vůni, výraznou chuť a v kuchyni se bez něj neobejde nejen koprovka nebo nakládané okurky. Řeč je samozřejmě o kopru vonném. Tuto bylinku si snadno vypěstujete doma na zahradě, ale i v truhlíku na balkoně. A kromě pestrého kulinářského využití má i překvapivě široké zdraví prospěšné účinky. Víte, že ho znali už staří Egypťané a že ho používali i římští gladiátoři?