Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 50 min
4,4 (31x)
15. 12. 2015
Pečená kořeněná mrkev
Apetit
Pečená kořeněná mrkev
Apetit


Velmi snadné
< 50 min
4,4 (31x)

Pečená mrkev patří mezi výrazné přílohy, které oživí jednoduché úpravy kuřecího či krůtího masa. Hodí se i do arabských pilafů a dalších dušených masových pochoutek. Pečená zelenina se dobře doplňuje s rýží, kuskusem nebo bulgurem.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 129.75 kcal
  • Bílkoviny 1.5 g
  • Sacharidy 13.75 g
  • Tuky 7.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

  1. V čem se liší černá mrkev od oranžové a co si z ní uvařit? Krásná uvnitř i navenek: mrkev

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2011/6

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,4/5

Hodnocení receptu

4,4/5
(31 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2011/6

Jahody & smetanaDětská partyVepřová žebraPečivo podle ItalaMátové receptyZeleninové přílohy