Pečená mrkev patří mezi výrazné přílohy, které oživí jednoduché úpravy kuřecího či krůtího masa. Hodí se i do arabských pilafů a dalších dušených masových pochoutek. Pečená zelenina se dobře doplňuje s rýží, kuskusem nebo bulgurem.
Suroviny
4
Suroviny
4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 129.75 kcal
- Bílkoviny 1.5 g
- Sacharidy 13.75 g
- Tuky 7.25 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2011/6
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,4/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2011/6
Jahody & smetanaDětská partyVepřová žebraPečivo podle ItalaMátové receptyZeleninové přílohy