Jarní zelenina v aromatické úpravě – mrkev s cizrnou po marocku je pikantní bezmasé jídlo, ideální jako rychlá večeře nebo lehký oběd.
Suroviny
4
Suroviny
4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 491 kcal
- Bílkoviny 19.75 g
- Sacharidy 55.5 g
- Tuky 18.75 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2014/4
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,6/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2014/4
Jaro v kuchyniNejlepší jehněčíSváteční pečeníVejce 5x jinakDobroty pro koledníky