Suroviny
4
ks
vepřová kotleta bez kosti
olivový olej
2
PL
cibule
2
ks
nakrájená
hořčice kremžská
1
PL
5
PL
dětská výživa jablečná
vývar zeleninový
300
ml
sůl
pepř
Postup
1
Opečte kotlety
Maso osolte, opepřete a z obou stran zprudka opečte na oleji. Přesuňte na talíř a překryjte alobalem.
Maso osolte, opepřete a z obou stran zprudka opečte na oleji. Přesuňte na talíř a překryjte alobalem.
2
Připravte omáčku
Do pánve vsypte cibuli a pět minut smažte, až zvláční a zezlátne. Vmíchejte hořčici, jablečné pyré i vývar a uveďte do varu.
Do pánve vsypte cibuli a pět minut smažte, až zvláční a zezlátne. Vmíchejte hořčici, jablečné pyré i vývar a uveďte do varu.
3
Poduste doměkka
Vraťte kotlety na pánev a poduste je asi deset minut v omáčce, aby byly skutečně krásně měkké. Dochuťte solí a pepřem.
Podávejte s bramborovou kaší - můžete do ní vmíchat vařenou a nadrobno nakrájenou kapustu.
Vraťte kotlety na pánev a poduste je asi deset minut v omáčce, aby byly skutečně krásně měkké. Dochuťte solí a pepřem.
Podávejte s bramborovou kaší - můžete do ní vmíchat vařenou a nadrobno nakrájenou kapustu.