Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
4/5 Počet hodnocení: 24
Do 30 minut 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 456 kcal
Bílkoviny 9 g
Sacharidy 33 g
Tuky 29 g
Vláknina 0 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Suroviny

4 ks
vepřová kotleta bez kosti
olivový olej 2 PL
nakrájená
hořčice kremžská 1 PL
5 PL
dětská výživa jablečná
vývar zeleninový 300 ml
sůl
pepř

Postup

1
Opečte kotlety
Maso osolte, opepřete a z obou stran zprudka opečte na oleji. Přesuňte na talíř a překryjte alobalem.

2
Připravte omáčku
Do pánve vsypte cibuli a pět minut smažte, až zvláční a zezlátne. Vmíchejte hořčici, jablečné pyré i vývar a uveďte do varu.

3
Poduste doměkka
Vraťte kotlety na pánev a poduste je asi deset minut v omáčce, aby byly skutečně krásně měkké. Dochuťte solí a pepřem.

Podávejte s bramborovou kaší - můžete do ní vmíchat vařenou a nadrobno nakrájenou kapustu.

Apetit magazín