Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
4,8 (9x)
29. 8. 2023
Kotlety v pomerančové marinádě s tapenádou
Apetit
Kotlety v pomerančové marinádě s tapenádou
Apetit


Velmi snadné
< 60 min
4,8 (9x)

Často se nám stane, že si dovezeme z dovolené nějakou specialitu jako suvenýr. Během dovolené ji jíme téměř ke všemu, ale jakmile se octneme doma, uklidíme ji do spíže a zapomeneme, jak je skvělá. V tomto případě tento smutný osud málem potkat olivovou tapenádu. A to by byla škoda! Upekli jsme k ní skvělé kotlety vonící po pomerančích a brambůrky se zlatou slupkou. Středomořská hostina může začít!


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 556.75 kcal
  • Bílkoviny 27.5 g
  • Sacharidy 46.75 g
  • Tuky 26.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2022/9

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,8/5

Hodnocení receptu

4,8/5
(9 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2022/9

Zářijové číslo Apetitu vás příjemně naladí na nadcházející babí léto. Jedlé suvenýry z prázdninových cest společně proměníme v lahodné večeře. Nahlédneme do nové kuchařky Tradice – lidové zvyky a recepty a tím nejchutnějším způsobem oslavíme dožínky. V nové škole vaření vás Marek Raditsch bude každý měsíc učit mistrovsky zpracovat obyčejné suroviny. Začínáme houbami a dýní! Podzimní ovoce vás zláká k pečení těch nejsladších dezertů, zatímco nové květákové recepty a pestrá jídla plná zeleniny vás budou svádět k experimentům v kuchyni. Nechybí ani nové nápady na neotřelé sendviče, které budou chutnat dětem o přestávce i vám v práci. Pod pokličku nahlédneme také školním jídelnám a zjistíme, jak se změnily a jakou roli hrají v životě dětí. Zářijový Apetit je v prodeji od 18. 8. 2022. Apetit, napsáno s chutí.