Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 30 min
4,6 (12x)
18. 7. 2014
Bramborový salát
Pixabay
Křupavý opečený tuňák
Pixabay


Velmi snadné
< 30 min
4,6 (12x)

Rychlovka z konzervy, která poslouží jako dokonalá večeře, když nemáte času na zbyt. 


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 270.25 kcal
  • Bílkoviny 4.75 g
  • Sacharidy 41.75 g
  • Tuky 8.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2005/6

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,6/5

Hodnocení receptu

4,6/5
(12 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2005/6

Červen 2005

Související články

Vitaminem D k lepší imunitě, pevným kostem i dobré náladě. Které potraviny jíst?

Vitamin D má v těle důležitou funkci. Ovlivňuje vstřebávání vápníku, posiluje imunitní systém, chrup a kosti. Vzniká v kůži působením slunečního záření, proto v letních měsících stačí pro jeho čerpání pobyt venku v šortkách a tričku. Přes zimu je třeba vitamin D doplňovat správným jídelníčkem, případně se spolehnout na doplňky stravy.