Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
3,8 (28x)
20. 8. 2014
Tuňákové brambory


Velmi snadné
< 60 min
3,8 (28x)

Přišli jste zvenku a není uvařeno? Tohle vám zachrání život!


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 513.75 kcal
  • Bílkoviny 21.75 g
  • Sacharidy 40.75 g
  • Tuky 28 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/8

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

3,8/5

Hodnocení receptu

3,8/5
(28 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

    • Gril Rohnson R-2114
    • 559 Kč 699 Kč
    • -20 %
    • Koupit
    • Mobilní klimatizace ETA Fresco 0578 90000
    • 5599 Kč 6999 Kč
    • -20 %
    • Koupit
    • Mobilní klimatizace ETA Freezy 1578 90000
    • 6399 Kč 7999 Kč
    • -20 %
    • Koupit
    • Pákový kávovar SAGE BES875BSS
    • 12472 Kč 15590 Kč
    • -20 %
    • Koupit
    • Zmrzlinovač Ariete Party Time Ice Cream ART 643
    • 1199 Kč 1599 Kč
    • -25 %
    • Koupit
    • Gril ETA Vital 1162 90000
    • 1039 Kč 1299 Kč
    • -20 %
    • Koupit
    • Ochlazovač vzduchu ETA Frost 2568 90000
    • 1759 Kč 2199 Kč
    • -20 %
    • Koupit
    • Ventilátor sloupový Rohnson R-8110 EcoFlow
    • 2399 Kč 2999 Kč
    • -20 %
    • Koupit
    • Gril Rohnson R-250
    • 1279 Kč 1599 Kč
    • -20 %
    • Koupit

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2007/8

Srpen 2007

Související články

Americké brambory

Dokonalé americké brambory: Vsaďte na správné koření a trpělivost – budete mít křupavé klínky jako od profíků

Americké brambory jsou důkazem, že v jednoduchosti je krása. Zlatavé klínky s křupavou slupkou a vůní, která se line celou kuchyní, si získají každého. Ale pozor! Aby byly opravdu dokonalé, je potřeba trochu umu – vybrat správné brambory, dobře je nakrájet a okořenit s citem. Přidejte k tomu špetku trpělivosti při pečení a zjistíte, že tento pokrm dokáže být víc než jen obyčejnou přílohou.