Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 10 min
3,4 (10x)
1. 4. 2019
Kuřecí satay


Velmi snadné
< 10 min
3,4 (10x)

Cokoli na špejli sklidí vždycky úspěch! Tentokrát jsme klasickou omáčku satay udělali z mandlového másla a výsledek předčil naše očekávání.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 2–4 osoby

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 2–4 osoby

NA OMÁČKU SATAY

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 1959 kcal
  • Bílkoviny 168 g
  • Sacharidy 256 g
  • Tuky 24 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2018/4

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

3,4/5

Hodnocení receptu

3,4/5
(10 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2018/4

Dubnové číslo Apetitu je tu a s ním i spousta nápadů, co dobrého uvařit těm nejmenším nebo jak nechat na talíři zazářit naši hvězdu sezony brokolici. Zasvětíme vás také do tajů práce s kváskem i droždím – s námi hravě zvládnete dokonalý mazanec, chléb s křupavou kůrkou, semínkové bagety i další dozlatova vypečené kousky! Nechybí ani čerstvá porce velikonoční inspirace! Čekají vás originální recepty, které sice pravděpodobně nevyřeší věčnou otázku, zda byla dříve slepice, nebo vejce, zato jsou opravdu skvělé. Mlsné koledníky pak můžete pohostit nezapomenutelnými čokoládovými dezerty nebo luxusními jogurtovými kostkami z dílny Petry Stahlové. Velikonoce budou letos opět neodolatelně lahodné! Apetit, napsáno s chutí.

Související články

Dokonalé knedlo-zelo-vepřo podle Ambiente

Připravte si tradiční českou klasiku jako od mistrů kuchyně. Dokonalejší vepřo-knedlo-zelo jste ještě nejedli

Na pořadí nezáleží, takže můžete tento slavnostní, a podle mnohých i národní, pokrm nazývat dle libosti: vepřo knedlo zelo, knedlo vepřo zelo nebo knedlo zelo vepřo. Stále ale platí, že jde o perfektní kombinaci pečeného vepřového masa, bramborového či houskového knedlíku a dušeného bílého (někdy i červeného) kyselého zelí. Jak jej připravují nejlepší z nejlepších, tedy šéfkuchaři z Ambiente?