Legendární francouzský dezert millefeuille (v překladu tisíc lístků) dostal jméno podle tisíce křehkých vrstviček listového těsta, které jsou vždy spojené lahodným krémem... Zavřete oči a kousek ochutnejte. Nebeský zážitek, co říkáte?
Suroviny
Pro 6–8 osob
Suroviny
Pro 6–8 osob
Na lískooříškovou ganache
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 6181 kcal
- Bílkoviny 76 g
- Sacharidy 359 g
- Tuky 495 g
Postup přípravy
Autor: Redakce, z vydání Apetit 2021/12
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,8/5Vytisknout
Sdílet

Recept je z vydání:
Apetit 2021/12
Chcete prožít ty nejkouzelnější Vánoce? Vezměte si na pomoc prosincové číslo Apetitu, které vychází už 11. 11. 2021. Do vánočního čísla jsme sepsali vše, co potřebujete k prožití klidného a pohodového adventu. S mladým párem se připravíme na první společně prožité svátky – podávat budeme vylepšené klasické štědrovečerní menu. Přidáme i praktické rady, jak večeři zvládnout na jedničku. Domov sladce provoníme cukrovím od redakce, Pepy Maršálka i tím bezlepkovým od Radky Vrzalové. Slavnostní tabuli ozdobíme dechberoucími svátečními dezerty a pro návštěvu připravíme naprosto nezapomenutelnou hostinu. Přidáme i tipy na vánoční dárky pro gurmány a milovníky vaření. Chybět nebude ani inspirace na rychlé recepty, které zvládnete připravit i během vánočního shonu. Na cestu se tentokrát vydáme do rakouského regionu Salcbursko, kde ochutnáme všechny tamní speciality. Přejeme vám příjemné přípravy, klidný advent a spoustu krásných okamžiků s vašimi nejbližšími, redakce Apetitu