Mille-feuilles je původně francouzský recept ze tří vrstev listového těsta a dvou vrstev krému. V jahodové verzi je oblíbený po celém světě.
Suroviny
2-4 osoby
Suroviny
2-4 osoby
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 1892 kcal
- Bílkoviny 19 g
- Sacharidy 144 g
- Tuky 138 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2011/6
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,0/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2011/6
Jahody & smetanaDětská partyVepřová žebraPečivo podle ItalaMátové receptyZeleninové přílohy