Cukrářka Petra Stahlová vás tentokrát zasvětí do výroby superkřupavého listového těsta a hříšně dobrého čokoládového krému. Výsledkem je světoznámý dezert millefeuille, tedy tisíc lístků. Tady je recept i s detailním postupem.
Suroviny
Na cca 10 kousků
Suroviny
Na cca 10 kousků
Na listové těsto
Na čokoládový krém
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 4124 kcal
- Bílkoviny 62 g
- Sacharidy 287 g
- Tuky 292 g
Postup přípravy
Autor: Martina Kojzarová , z vydání Apetit 2018/1
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,5/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2018/1
Představujeme první číslo roku 2018! Odstartujte s námi nový rok tím nejlahodnějším způsobem... Sepsali jsme pro vás naše nejoblíbenější recepty, kterými oslňujeme poslední večer v roce, sestavili dokonalou hostinu na první lednový den a připravili svěží citrusové dezerty, jejichž vůně a chuť vás naprosto okouzlí. Společně nahlédneme do Kulinária Zdeňka Pohlreicha a také do kuchyní autorů kuchařek, kteří poradí, jak vykročit do nového roku lehkým krokem. Petra Stahlová vás tentokrát provede nástrahami příprav světoznámého dezertu millefeuille. Těšit se můžete i na recepty plné zimní zeleniny či rychlé večeře pro všední den. Přejeme, ať je váš rok 2018 nejen šťastný, ale i plný originálních nápadů a pestrých chutí! Apetit, napsáno s chutí.