Nová registrace Zapomenuté heslo

Pro zkušené
> 120 min
4,5 (31x)
7. 1. 2019
Millefeuille
Apetit
Millefeuille
Apetit


Pro zkušené
> 120 min
4,5 (31x)

Cukrářka Petra Stahlová vás tentokrát zasvětí do výroby superkřupavého listového těsta a hříšně dobrého čokoládového krému. Výsledkem je světoznámý dezert millefeuille, tedy tisíc lístků. Tady je recept i s detailním postupem.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na cca 10 kousků

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na cca 10 kousků

Na listové těsto

Na čokoládový krém

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 4124 kcal
  • Bílkoviny 62 g
  • Sacharidy 287 g
  • Tuky 292 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Martina Kojzarová , z vydání Apetit 2018/1

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,5/5

Hodnocení receptu

4,5/5
(31 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2018/1

Představujeme první číslo roku 2018! Odstartujte s námi nový rok tím nejlahodnějším způsobem... Sepsali jsme pro vás naše nejoblíbenější recepty, kterými oslňujeme poslední večer v roce, sestavili dokonalou hostinu na první lednový den a připravili svěží citrusové dezerty, jejichž vůně a chuť vás naprosto okouzlí. Společně nahlédneme do Kulinária Zdeňka Pohlreicha a také do kuchyní autorů kuchařek, kteří poradí, jak vykročit do nového roku lehkým krokem. Petra Stahlová vás tentokrát provede nástrahami příprav světoznámého dezertu millefeuille. Těšit se můžete i na recepty plné zimní zeleniny či rychlé večeře pro všední den. Přejeme, ať je váš rok 2018 nejen šťastný, ale i plný originálních nápadů a pestrých chutí! Apetit, napsáno s chutí.