Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Recepty s listovým těstem

Listové těsto je dokonale univerzální – dá se použít tak na sladké jako i na slané pochoutky. Při pečení se jednotlivé listy těsta, které oddělují vrstvy tuku, oddělí a nafouknou. Výsledkem je nadýchané pečivo. Dají se z něho vytvořit tradiční croissanty, záviny i oblíbené kapsy a šátečky. A v náplních se fantazii meze nekladou – s jablky, pudinkem, oblíbeným džemem, nutelou, tvarohem nebo čokoládou. To jsou oblíbené sladké alternativy. A slané? Tam jsou možnosti snad ještě bohatší. Od špenátu, přes šunku, různé druhy sýra, nebo houby… Vše je dovoleno. 

...

 

Listové těsto vyžaduje trochu času a trpělivosti, ale výsledek je ohromující – křehké, křupavé a chutné pečivo. Připravuje se pomocí opakovaného vrstvení těsta a másla. 

Mohlo by se vám líbit: 


Celý popis

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč