Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
4,5 (8x)
22. 8. 2023
Nakládané okurky
Image Professionals
Nakládané okurky
Image Professionals


Velmi snadné
< 60 min
4,5 (8x)

Není nad domácí okurky. Můžete si je totiž naložit a ochutit sobě na míru. Do univerzálního nálevu ovšem můžete naložit i jinou zeleninu – např. fazolové lusky, červenou cibuli, řapíkatý celer s tymiánem (viz Možné obměny).


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 1 sklenici 750 ml

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 1 sklenici 750 ml

Na univerzální nálev

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 2446 kcal
  • Bílkoviny 63 g
  • Sacharidy 379 g
  • Tuky 46 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2022/8

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,5/5

Hodnocení receptu

4,5/5
(8 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2022/8

Na co se můžete těšit v srpnovém čísle Apetitu plném žhavých letních receptů? Připravili jsme pro vás rychlé prázdninové večeře, pětici osvěžujících receptů, které vás během vlny veder zaručeně ochladí, a dechberoucí zmrzlinové dezerty. A protože je sezona grilování v plném proudu, máme pro vás i jídla z grilu, která můžete jíst od rána do večera. Společně se také vypravíme na gurmánský výlet do Středomoří a od kuchaře Chateau Trnová, Jana Sommera, se krok za krokem naučíme upéct luxusní plněný králičí hřbet. Pokud si stejně jako my neumíte představit prázdniny bez rtů modrých od borůvek, potěší vás sladké borůvkové recepty. Barevnou letní úrodu zavaříme, naložíme, zamrazíme či usušíme na zimu. Srpnový Apetit je v prodeji od 14. 7. 2022. Apetit, napsáno s chutí.

Související články

Robin Nguyen se dostal do povědomí i díky soutěži MasterChef

„Miluju českou kuchyni, můžu ji jíst každý den,“ říká Robin Nguyen

Rodák z Hanoje a milovník české kuchyně? Ano, to je Robin Nguyen. Pochutná si na výpečcích, ví, kam jít na skvělou svíčkovou i smažák, ale zpozorní, když někdo z food blogerů začne dělat Phở! O tomhle sympaťákovi ještě hodně uslyšíte, mimo jiné proto, že startuje naše dlouhodobá spolupráce – Robin bude doporučovat, kam v Praze vyrazit třeba na skvělé smažené kuře.