Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Recepty na nakládání zeleniny

Křupavá nakládaná zelenina je skvělou přílohou i samostatnou svačinkou. Jde mimo jiné o výborný způsob, jak uchovat přebytky ze zahrady. Ať už jde o okurky, zelí, ředkvičky či papriky. Vše lze zužitkovat. Stačí jen vhodné koření, ocet a dalších ochucovadel a i vy se můžete těšit z vlastních nakládaček nebo domácího kimči.

Související články

Pstruh na všechny způsoby: Který recept vyzkoušíte jako první?
  • Zajímavosti

Pstruh na všechny způsoby: Který recept vyzkoušíte jako první?

Jemné maso, delikátní chuť a nekonečné možnosti úpravy – pstruh patří mezi nejoblíbenější ryby v české kuchyni. A není divu: na másle s křupavou kůrčičkou, v krémových těstovinách nebo v asijském stylu? Možností je nespočet! Připravili jsme...