Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 30 min
4,8 (13x)
18. 7. 2014
Zavařená zelenina Chow-chow
Apetit
Chow-chow
Apetit


Velmi snadné
< 30 min
4,8 (13x)

Chow-chow (čti čoučou) podávejte k sýrům a k masu nebo směs přidejte do sendvičů.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

na 3 kog

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

na 3 kog

Na nakládací směs

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 2294 kcal
  • Bílkoviny 25 g
  • Sacharidy 505 g
  • Tuky 4 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2011/8

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,8/5

Hodnocení receptu

4,8/5
(13 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2011/8

Na rybáchUvařeno bez vařeníOvocný želé dort

Související články

Robin Nguyen se dostal do povědomí i díky soutěži MasterChef

„Miluju českou kuchyni, můžu ji jíst každý den,“ říká Robin Nguyen

Rodák z Hanoje a milovník české kuchyně? Ano, to je Robin Nguyen. Pochutná si na výpečcích, ví, kam jít na skvělou svíčkovou i smažák, ale zpozorní, když někdo z food blogerů začne dělat Phở! O tomhle sympaťákovi ještě hodně uslyšíte, mimo jiné proto, že startuje naše dlouhodobá spolupráce – Robin bude doporučovat, kam v Praze vyrazit třeba na skvělé smažené kuře.