Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 30 min
3,2 (13x)
18. 7. 2014
veprova panenka
Pixabay.com
Panenka s gremolatou
Pixabay.com


Velmi snadné
< 30 min
3,2 (13x)

Gremolata je italská koře­nicí přísada z citronové kůry, česneku a petrželky.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

3

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

3

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 392 kcal
  • Bílkoviny 37 g
  • Sacharidy 50 g
  • Tuky 11.67 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2004/12

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

3,2/5

Hodnocení receptu

3,2/5
(13 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2004/12

Prosinec 2004

Související články

Zdravé sous vide recepty jednoduše doma? Získejte měkké a dokonale šťavnaté jídlo i bez tuku

Metoda sous vide je revoluční způsob vaření, během něhož potraviny zahříváte zabalené bez přístupu vzduchu. Díky tomu se zachovají všechny živiny, které se při běžném vaření ničí. Výsledkem je chutnější a zdravější pokrm, s nímž uděláte dojem i v případě, že vaření není zrovna vaším koníčkem.