Jehněčí maso symbolizuje příchod jara a odpradávna neodmyslitelně patří na velikonoční stůl. Správně upečená jehněčí kýta je zvenku křupavá a uvnitř šťavnatá a nádherně růžová. Poradíme vám, jak na to!
Suroviny
Pro 6–8 osob
Suroviny
Pro 6–8 osob
Na mátovou omáčku
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 4740 kcal
- Bílkoviny 386 g
- Sacharidy 15 g
- Tuky 338 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2020/4
Přidat hodnocení
Hodnocení
0,0/5Vytisknout
Sdílet

Recept je z vydání:
Apetit 2020/4
Oslavte návrat jara s Apetitem. Dubnové číslo se speciální velikonoční přílohou je plné receptů a tipů, díky nimž si svátky vychutnáte od Zeleného čtvrtka až po pondělní velikonoční koledování. V dubnovém Apetitu najdete tradiční božíhodové menu, recept na tvarohového beránka, 2 variace na vajíčkový salát a spoustu triků, jak spotřebovat přebytky z velikonočního hodování. Nechybějí ani jarní pečínky nebo sváteční dezerty v čele s krásným dortem ve tvaru vejce. A máme pro vás i exkluzivní rozhovor s vítězkou soutěže Peče celá země doplněný jejími rodinnými recepty. Apetit, napsáno s chutí.