0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
pikantni ciabatta
ZDROJ: Apetitonline.cz
sdílet:
5/5 Počet hodnocení: 2
Více než hodinu Snadné 8

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 3287 kcal
Bílkoviny 178 g
Sacharidy 116 g
Tuky 211 g
Vláknina 7 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Strhující chutě vás naprosto ovládnou...

Suroviny

roštěnec 800 g
nakrájené na plátky
olivový olej 2 PL
sůl
čekanka lístky
červená
hořčice
pepř
čerstvě mletý
Na marinádu
cibule 1 ks
česnek 2 stroužky
rozdrcený
oregano 1 ČL
sušené
olivový olej 6 PL

DEN PŘEDEM

1 Promíchejte marinádu a vložte do ní nejméně na dvě hodiny plátky masa.

PŘED PODÁVÁNÍM

2 Vyjměte maso a osušte. Marinádu proceďte a dejte stranou (cibuli také). Rozpalte pánev a z obou stran opečte maso. Uchovejte v teple.

3 Přilijte lžíci oleje, vsypte cibuli a 1-2 minuty ji smažte. Přidejte marinádu, osolte a nechte projít varem.

4 Ciabattu rozkrojte na čtyři díly a každý ještě podélně nařízněte. Zakápněte zbylým olejem, vložte list čekanky, maso a cibuli. Přidejte trochu šťávy, případně hořčici.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2005/1 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2005/1

Komentáře

Anonym

Recept se nachází v č.1/05, str.38

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč