Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
pikantni ciabatta
ZDROJ: Apetitonline.cz
sdílet:
5/5 Počet hodnocení: 5
Více než hodinu Snadné 8

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 3287 kcal
Bílkoviny 178 g
Sacharidy 116 g
Tuky 211 g
Vláknina 7 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Strhující chutě vás naprosto ovládnou...

Suroviny

nakrájené na plátky
olivový olej 2 PL
sůl
čekanka lístky
červená
hořčice
pepř
čerstvě mletý
Na marinádu
česnek 2 stroužky
rozdrcený
oregano 1 ČL
sušené
olivový olej 6 PL

Postup

1

DEN PŘEDEM

Promíchejte marinádu a vložte do ní nejméně na dvě hodiny plátky masa.

PŘED PODÁVÁNÍM

2

Vyjměte maso a osušte. Marinádu proceďte a dejte stranou (cibuli také). Rozpalte pánev a z obou stran opečte maso. Uchovejte v teple.

3

Přilijte lžíci oleje, vsypte cibuli a 1-2 minuty ji smažte. Přidejte marinádu, osolte a nechte projít varem.

4

Ciabattu rozkrojte na čtyři díly a každý ještě podélně nařízněte. Zakápněte zbylým olejem, vložte list čekanky, maso a cibuli. Přidejte trochu šťávy, případně hořčici.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2005/1 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2005/1

Komentáře

31.08.2007 08:39
Recept se nachází v č.1/05, str.38

Apetit magazín