Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

2005/1

Leden 2005

Recepty z vydání

Polévka s drůbežím masem

S pečivem máte vydatný, a přitom lehký oběd nebo večeři...

Zeleninový závin

Zvládne i začátečník. Vegetariáni jen vynechají šunku.

Rychlé kari

Jídlo z jednoho hrnce. Nezapomeňte na jogurt – dodá správnou chuť a zjemní ostrost koření...

Zapečené těstoviny se sýrem a oříšky

Vydatné a snadné. Použijte jakýkoli zbylý sýr.

Křupavý salát s brusinkami

Zbylou zeleninu, jablka a brusinky přetvoříte v úžasný salát. Využijte služeb robotu, ušetříte čas.

Plněný bochník

Skvělá večeře k televizi

Zastřená vajíčka na bagetě

Vyklepnout vejce do misky, nechat je sklouznout do naběračky ponořené v horké tekutině, takže bílek lehce ‚zastře...

Kuře na houbách a smetaně

,Značkové‘ jídlo regionu Bresse vyzdvihuje dvě hlavní kulinářské přednosti: kuřata z volného chovu a lahůdkovou...

Jablka podle koketky

Zapékaná jablka jsou ve Francii velmi oblíbeným dezertem hlavně v zimě. Lichotivého názvu se mu dostalo prý podle...

Zapečená čekanka s kuřetem v hořčičné omáčce

Dva druhy hořčice dodávají krémové omáčce šmrnc. Jídlo podávejte s rýží nebo s bramborovou kaší.

Salát z červené čekanky a hrušek

Křupavý, příjemně ostrý – a v každém případě zajímavý. Zkrátka přesně ten druh salátu, který oceníte v zimních...

Opečená čekanka s rozpuštěným sýrem

Vynikající jako samostatné jídlo, ale také jako příloha ke grilovanému masu nebo opečeným játrům

Bramboračka

Půlnoční životabudič

Salát Amalfi

Velmi pestrý salátek pro potěšení

Pikantní ciabatta

Strhující chutě vás naprosto ovládnou...

Miniomeletky

Nadýchané a chutné.

Tiramisu

Nelze nepodlehnout...

Dort s pome­ranči a mákem

Pomeranče se v zimě a v předjaří dostávají do vrcholné formy, proto je na podobný dezert ideální doba. A ta vůně!...

Pečená šunka

Tahle úprava vás určitě přesvědčí o jednom: šunku nemusí doprovázet jen ostré a slané chutě. A navíc – při...

Špagety s citronem a parmazánem

Lehké těstoviny v úpravě, kterou si zamilujete

Ryba zapečená se zeleninou

Základem omáčky je kelímek nízkotučného sýra, takže se příprava velmi zjednoduší.

Rozmačkané brambory s kuřetem

Na rozmačkané brambory položte zlatohnědé kuřecí maso a zakápněte dresinkem. Nikdo by nevěřil, že jde o nízkotučné...

Pikantní vepřové se spoustou zeleniny

Medailonky osmažené ,po čínsku‘ s hromadou svěží zeleniny, krásně ovoněné kořením – to je lahůdka nejen pro...

Zeleninové kari

Lahůdka, která vás přímo nabije vitaminy a vlákninou.

Chlebové placky se špenátem a rajčaty

Tohle jídlo obsahuje spoustu vlákniny a můžete ho počítat jako hned dvě dávky zeleniny (denně se jich doporučuje pět)

Kuře na kořenové zelenině

Kuřecí prsíčka získají touto úpravou šmrnc a výraznou chuť. Bonus: máte ,splněnu‘ jednu dávku zeleniny...
REKLAMA

Přidat komentář