Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Ciabatta s pečeným česnekem

Ciabatta s pečeným česnekem
ZDROJ: Apetit
sdílet:

Ciabatta s pečeným česnekem

5/5 Počet hodnocení: 2
Do 10 minut Snadné 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 3928 kcal
Bílkoviny 106 g
Sacharidy 340 g
Tuky 226 g
Vláknina 12 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Jemná ricotta velmi dobře ladí s výraznými sušenými rajčaty a nasládlým pečeným česnekem.

Suroviny

palice
olivový olej
ricotta 200 g
sůl mořská
bazalka 1 svazek
menší kusy
sušená rajčata 8 ks
nakládaná

1 Palice česneku nahoře seřízněte tak, abyste odřízli špičky stroužků. Pokapejte je olivovým olejem, zabalte do alobalu a pečte v troubě předehřáté na 150 °C asi 30–45 minut doměkka.

2 Ricottu osolte a rozmíchejte se 2 lžícemi olivového oleje a nasekanou bazalkou.

3 Rozřízněte ciabatty, potřete je ricottovou směsí a obložte rajčaty a vymačkanými stroužky pečeného česneku. Ozdobte bazalkovými lístky, případně pokapejte olivovým olejem.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2011/5 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2011/5

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč