Litujeme, k návštěvě tohoto webu musíte povolit JavaScript.

Podzimní salát

Podzimní salát

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do 20 minut Velmi snadné

Suroviny

ledový salát 1 ks
kedlubna 1 ks
ředkvičky 6 ks
rajčata 2 ks
cibule 1 ks
petržel
olivový olej
sůl
salátové bylinky
ocet

Veškerou zeleninu opláchnout.
Ledový salát natrhrat na menší kousky.
Rajče, ředkvičky a cibuli nakrájet na drobno. Kedlubnu na "úzké hranolky".
Vše vložit do skleněné misky a osolit.
V hrnku rozmíchat: olivový olej 2 PL, ocet 3 PL, salátové bylinky a tím zalít zeleninu v míse.Zlehka promíchat.

A na závěr nakrájet Petržel na drobno a posypat salát a je hotovo!!!

Apetit magazín

Není kebab jako döner kebab: Kde se vzal a jak si ho připravit doma?
  • Novinky a zajímavosti

Není kebab jako döner kebab: Kde se vzal a jak si ho připravit doma?

Döner kebab je pokrm původem z Turecka, který si zamiloval téměř celý svět. I u nás se těší velké popularitě, a to nejen v čase oběda či večeře. Je také oblíbenou noční svačinou po cestě z večírku. Víte, jak se k nám kebab dostal a kde si...
Komerční sdělení
Tajemství nejlepších džemů a omáček? Tradice plná ovoce!
  • Koktejl

Tajemství nejlepších džemů a omáček? Tradice plná ovoce!

Poctivé džemy, které vznikly z čerstvého ovoce uzrálého v nedotknuté přírodě Tyrolských Alp, anebo třeba omáčka z nejchutnějších brusinek světa. Taky jste právě dostali chuť osladit si život? My vás nalákáme ještě víc... ...

Obchod Apetit