Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 20 min
5,0 (5x)
19. 2. 2020
Teplý fazolovo-houbový salát se zálivkou s pečeným česnekem
Apetit
Teplý fazolovo-houbový salát s pečeným česnekem
Apetit


Velmi snadné
< 20 min
5,0 (5x)

Skvělý předkrm, který obstojí i jako lehčí hlavní chod!


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Na teplou zálivku s tymiánem a pečeným česnekem

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 2005 kcal
  • Bílkoviny 188 g
  • Sacharidy 32 g
  • Tuky 116 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

  1. 5x teplý zimní salát Jak osušit salátové listy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2008/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(5 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2008/10

Říjen 2008

Související články