Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 120 min
4,7 (27x)
23. 3. 2018
Pomalu pečené jehněčí kolínko se špenátem
Apetit
Pomalu pečené jehněčí kolínko se špenátem
Apetit


Snadné
> 120 min
4,7 (27x)

Pomalu pečená kolínka jsou tradiční hit české kuchyně, který nikdy neomrzí. Ale i ten nejověřenější recept se dá obléknoud do nového kabátu. Stačí kolínka doplnit sladkokyselými šalotkami a jemným smetanovým špenátem a máte pochoutku, která žádný milovník poctivé porce masa neodolá.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Na šalotky

Na špenát

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 3536 kcal
  • Bílkoviny 138 g
  • Sacharidy 256 g
  • Tuky 194 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2017/4

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,7/5

Hodnocení receptu

4,7/5
(27 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Pomalu pečený bůček

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2017/4

S dubnovým číslem Apetitu zvládnete nejen nasytit rodinu, ale i provést generální úklid spíže, nenásilně pročistit tělo po zimě, servírovat k snídani čerstvé domácí pečivo či pohostit celý zástup hladových a mlsných koledníků. V tomto čísle spolu s námi také nahlédnete do kuchyně slavné lodi Titanic nebo se naučíte připravovat luxusní pečínky, které budou dokonalou ozdobou svátečního stolu. S Apetitem si probíhající jaro a přípravy na nadcházející Velikonoce užijete! Apetit, napsáno s chutí.