< 60 min
4,4
Minestrone
> 60 min
4,1
Hovězí na česneku se špenátem
< 60 min
4,4
Španělský ptáček podle Marka Všetečky
> 120 min
4,6
Boeuf bourguignon podle Julie Child
> 120 min
3,6
Štěpánská hovězí pečeně
< 120 min
4,2
Hovězí na česneku
> 120 min
4,4
Daňčí kýta se zelím
< 60 min
3,9
Halušky s brynzou a slaninou
> 120 min
4,5
Hovězí pečeně na víně
< 45 min
4,9
Lečo na způsob shakshuky
< 60 min
4,2
Dušená mrkev s hráškem
> 120 min
4,7
Pomalu pečené jehněčí kolínko se špenátem
> 60 min
3,6
Jelení kýta na smetaně
< 120 min
4,3
Španělský ptáček
< 60 min
4,2
Kančí paštika
< 50 min
4,0
Chlupaté knedlíky s červeným zelím
> 60 min
4,4
Domácí paštika ve slaninové krustě
> 60 min
4,1
Pečená květová špička se špenátem a knedlíky
> 60 min
4,2
Hovězí pečeně po cikánsku
< 30 min
3,8
Rumpsteak a omáčka Ambiente
< 60 min
4,3
Špagety s kukuřicí, slaninou a citronem
< 45 min
4,6
Ražniči s remuládou
< 90 min
3,4
Myslivecká pečeně
> 60 min
4,2
Kanec se šípkovou omáčkou
Související články
- Šok pro milovníky piva: Co pijí cizinci, když přijedou do Česka? Jenom klasiku nečekejte! Podívejte se na skutečné krále výčepu
- Sypaný jablečný koláč, který voní jako od babičky: Upečete ho za pár minut a s minimem nádobí!
- Zavřeno, nebo otevřeno? Jak to bude 17. listopadu: Vše o otevírací době obchodů a supermarketů
- Stop! Které potraviny mají v kuchyni zákaz? Zjistěte, proč se vyplatí dbát na data spotřeby a dodržovat určitá pravidla při skladování
- Poznejte sladkou chuť whisky: Dokonalé spojení tradice a vytříbené chuti
- Vychutnejte si kouzlo výjimečných okamžiků: Tipy, jak správně párovat plísňové sýry s vínem