Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
4,3 (11x)
23. 3. 2018
Telecí hřebínek s bylinkovou krustou
Apetit
Telecí hřebínek s bylinkovou krustou
Apetit


Velmi snadné
> 60 min
4,3 (11x)

Na pečení je vhodné také hrudí, kýta nebo krk, ale hřbet s kostí poskytuje kromě skvělé chuti i vizuální efekt.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 5-6 osob

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 5-6 osob

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 2713 kcal
  • Bílkoviny 318 g
  • Sacharidy 23 g
  • Tuky 150 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2017/4

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(11 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2017/4

S dubnovým číslem Apetitu zvládnete nejen nasytit rodinu, ale i provést generální úklid spíže, nenásilně pročistit tělo po zimě, servírovat k snídani čerstvé domácí pečivo či pohostit celý zástup hladových a mlsných koledníků. V tomto čísle spolu s námi také nahlédnete do kuchyně slavné lodi Titanic nebo se naučíte připravovat luxusní pečínky, které budou dokonalou ozdobou svátečního stolu. S Apetitem si probíhající jaro a přípravy na nadcházející Velikonoce užijete! Apetit, napsáno s chutí.