Drink gin & celer

Drink gin & celer

Hodnocení receptu
Průměr: 4.8 (4)
Do 10 minut Velmi snadné Na cca 12 drinků

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 734 kcal
Bílkoviny 0 g
Sacharidy 100 g
Tuky 0 g
Vláknina 0 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

To, že gin ladí se salátovou okurkou, už víme, ale zjistili jsme, že taky s celerem! 

Související recepty

Suroviny

krupicový cukr 0.5 hrnek
hrst
nasekané + celé na ozdobu
185 ml
ze 4-5 citronů
gin 175 ml
vychlazený
1
750ml, vychlazený
citronová kůra
tenké proužky k podávání

1 V rendlíku přiveďte k varu 125ml vody s cukrem, míchejte, aby se cukr rozpustil. Odstavte z ohně a přidejte celerové lístky. Nechte vychladnout. Pak přeceďte a lístky vyhoďte.

2 Na každý koktejl namíchejte ve sklenici na sekt lžíci připraveného celerového sirupu, 1 lžíci citronové šťávy a 1 lžíci ginu. Dolijte sektem a zlehka promíchejte. Ozdobte celerovými lístky a citronovou kůrou. Ihned podávejte. 

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2016/4 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2016/4

Apetit magazín

Chutné rizoto k obědu i k večeři
  • Jak na to

Chutné rizoto k obědu i k večeři

Risotto (rizoto) má původ v severní Itálii, je krémové a vařené ve vývaru. Postupem času recept procestoval celý svět a dostal mnoho podob. Některé jsou tomu původnímu na míle vzdálené, přesto jimi nepohrdneme. Pojďme se podívat, jakou...
K čemu je dobrá dýně a na co jednotlivé druhy použít
  • Novinky a zajímavosti

K čemu je dobrá dýně a na co jednotlivé druhy použít

Podzim je obdobím dýní. Nejenže jsou oblíbenou podzimní dekorací, a to zejména na Halloween, ale v kuchyni z nich můžete připravit spoustu výtečných pokrmů. Uvařit si můžete skvělou dýňovou polévku, omáčku, dýni lze zavařit nebo zapéct v...

Obchod Apetit