Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Řecká pomazánka
ZDROJ: Olive Magazine/Immediate Media
sdílet:
4.8/5 Počet hodnocení: 14
Do 10 minut Velmi snadné Na 2 bagely

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 781 kcal
Bílkoviny 18 g
Sacharidy 8 g
Tuky 72 g
Vláknina 0 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Svěží pomazánka, která bude skvělá nejen na svačinu, ale i večer k vínu.

Suroviny

nakrájená nadrobno
větší, nakrájené nadrobno
okurka ¼ ks
nakrájená nadrobno
sůl
pepř
čerstvě mletý, podle chuti

Postup

1

Vidličkou rozmačkejte 75 g sýra feta s 1 a 1/2 lžící řeckého jogurtu. Vmíchejte 1/4 červené cibule, nakrájené nadrobno, 4 větší zelené olivy, nasekané nadrobno, a 1/4 salátové okurky, nakrájené nadrobno. Dochuťte solí a čerstvě mletým pepřem a promíchejte.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2020/4 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2020/4

Apetit magazín