Vajíčková pomazánka je klasika, tahle její pikantní varianta vás ale bude bavit!
Suroviny
vejce
2
ks
jalapeño
1
PL
nakládaná paprička, nasekaná
paprika červená
2
PL
nakrájená
koriandr
2
PL
lístky
cibule červená
0.25
ks
majonéza
2
PL
sůl
pepř
čerstvě mletý, podle chuti
1 2 vejce uvařte natvrdo, oloupejte, nakrájejte nadrobno a vsypte do misky. Přidejte 1 lžíci nakládaných papriček jalapeños, nasekaných, 2 lžíce červené papriky, nakrájené, 2 lžíce lístků koriandru, nakrájených nadrobno, 1/4 červené cibule, nakrájené nadrobno, a 2 lžíce majonézy. Dochuťte solí a čerstvě mletým pepřem promíchejte.
Foto: Ant Duncan
Fotografie a recept převzaty z Olive Magazine/Immediate Media